انتى تؤمرينى يا ليالى انتى وحشتينا اصلا فينك من زمان؟
انا جبتلك طريقه لكميه صغيره جربيها وان شاء الله تعجبك ولو تحبى تزودى الكميه ضعفى المقدادير بس سامحينى لو فى حاجه فى المسميات ضيقتك
البيتسا:
المقدادير:
5 كوب دقيق(طحين)
كوب من الزبادى(مش عارفه بتقولوا عليه ايه؟)
نصف كوب زيت
ملعقه سمن
بهارات (للبيتسا متوفره فى الاسواق ولو صعبه نضع كل البهارات و نكثر من الكسبره)
خميره
كوب ماء دافىء ربع ملعقه صغيره سكر
الطريقه:
نجهز الخميره+الماء الدافىء+السكر وتقلب وتغطى
نضع الطحين وعليه البهارات والزبادى والزيت والسمن
نصب شوى شوى من الخميره على العجينه وتخلط جيدا حتى تترك العجينه ايديكى
تترك العجينه لتخمر
اخر خطوه ..تدهن الصنيه سمنه وتفرد العجينه وتفردى عليها الطعم اللى تحبيه
لو محتاجه منى اى توضيح انا تحت امرك ولو محتاجه وصف اكتر من طعم قولى
يا رب تعجبك وتظبط معاكى